• Slide 1

  Leer webdesign in één dag

  wordpress | dreamweaver | html / css

 • Slide 2

  Gratis online cursus

  Een half jaar toegang tot video lessen

 • Slide 3

  Email ondersteuning

  Zes maanden ondersteuning per email

U WILT:

 • Een site maken zonder code te hoeven gebruiken
 • Leren hoe met Wordpress een site te maken
 • Een site onderhouden die met Wordpress is gemaakt

Dan is de cursus Wordpress iets voor u!
Twijfelt u of dit wel de juiste keus is? Neem dan contact op.

LEER SNEL WORDPRESS

Wordpress is het meest gebruikte CMS systeem
Maak snel een site met geavanceerde toepassingen zoals een winkelsysteem of blog met gebruikers interactie.

Wordpress


Het meest populaire CMS systeem om zelf vanaf het begin een website te bouwen, of om websites te onderhouden.

Voorkennis

Kunnen werken met de computer is voldoende. Gebruikservaring met een CMS is een pre.

Kosten

Twee dagen: €750,- ex 21% BTW
Inclusief, koffie, thee, lunch en half jaar toegang tot e-learning voor alle cursussen.

Inschrijven

Basis (Dag 1)


Op deze dag leert u hoe u een website met Wordpress opzet en hoe u alle basishandelingen verricht, van pagina's maken en berichten schrijven, tot de instellingen om alles te laten werken zoals u dat wilt.

Leer de basis: Een thema kiezen (dit bepaalt het uiterlijk van de site), een blog maken of een "gewone" website, berichten en pagina's maken, een contactformulier plaatsen, plugins gebruiken voor extra funcionaliteit.

Onderwerpen

Een site opzetten met Wordpress, Werken met berichten en pagina's, Links maken, Categorieen en tags, Menu's, Widgets, Werken met afbeeldingen, video en multimedia, Formulieren, de Customizer, Plug-ins, Social Media integreren, Back-up, Veiligheid.

Vervolg (Dag 2)


Op deze dag wordt verder de diepte in gegaan. We maken een "Child-thema" aan, de voorwaarde om zelf verregaande aanpassingen aan een Wordpress site te maken. Hierdoor krijgt men onbeperkte toegang tot de CSS van een site (dat alle vormgeving bepaalt)

We zien hoe de directory structuur van een site er uit zien, en hoe we buiten Wordpress om via FTP bestanden kunnen up- of downloaden.

We kijken hoe de standaard (vertaalde) teksten binnen Wordpress en binnen thema's kunnen worden aangepast. Verder optimalisatie voor zoekmachine's via de zeer uitgebreide plug-in Joast.

OVER MIJ

Edwin van Eck Hoi, ik ben Edwin. Ik leer je in één dag de basis van Wordpress, Dreamweaver of HTML/CSS zodat je er daarna zelf verder mee aan de slag kan.

Sinds ongeveer 1997 ben ik me met webdesign bezig gaan houden. Het mooie ervan vond ik, dat je zelf dingen kunt maken en deze ook meteen kunt publiceren, waarna iedereen ze kan zien. Het begon met teksten en plaatjes, en het werd helemaal leuk toen het ook mogelijk werd om animaties en interactieve dingen te maken. Vroeger met Flash, nu met HTML5. In ieder geval werd het al snel een van mijn grootste hobby's


Na een paar jaar begonnen er mensen naar me toe te komen voor hulp met het maken van internet sites. Ik bleek er meer van te weten dan de meesten. Dat bracht me op het idee om er ook professioneel actief mee te worden. In 1999 richtte ik een eenmanszaak op.
Het helpen van mensen en sites maken voor mensen leidde ook tot het lesgeven voor bedrijven die daar hun business van gemaakt hebben. Sinds 2002 heb ik les gegeven voor een aantal bedrijven, en via mijn eigen sites.

Leren is leuk, en ik vind het ook leuk om die kennis over te brengen aan anderen.