• Slide 1

  Leer webdesign in één dag

  wordpress | dreamweaver | html / css

 • Slide 2

  Gratis online cursus

  Een half jaar toegang tot video lessen

 • Slide 3

  Email ondersteuning

  Zes maanden ondersteuning per email

U WILT:

 • professioneel aan de slag met website bouw.
 • een compleet pakket om zelf sites te maken en te onderhouden
 • het onderhoud van een website verzorgen die niet met Wordpress of een ander CMS is gebouwd.

Dan is Dreamweaver iets voor u!
Twijfelt u of dit wel de juiste keus is? Neem dan contact op.

LEER SNEL WEBSITES MAKEN

Dreamweaver is het meest gebruikte complete pakket om websites te maken.
Van ontwerp tot bouw en onderhoud.

Dreamweaver


Voorkennis

Kennis van HTML/CSS of eventueel kennis van een programmeertaal

Kosten

Twee dagen: €750,- ex 21% BTW
Inclusief, koffie, thee, lunch en half jaar toegang tot e-learning voor alle cursussen.

Inschrijven

Basis (Dag 1)


Op deze dag leert u hoe met Dreamweaver een website kan worden opgezet en gebouwd. Alle belangrijke onderdelen van HTML en CSS komen aan bod.

Leer de basis: Lay-outs kiezen, pagina's samenstellen met de meest voorkomende tags, voorvertoning en foutcontrole in de browser, publiceren. En niet te vergeten hoe met CSS het uiterlijk van uw site en alle afzonderlijke onderdelen te bepalen zijn. Inclusief gereedmaken voor tablet en telefoon.

Onderwerpen

Een site opzetten in Dreamweaver, Werken met tekst, koppen en lijsten, Links maken, Werken met afbeeldingen, video en multimedia, Meta-tags, Tabellen, Formulieren, Opmaak met CSS, Publiceren, Testen en foutopsporing, Onderhoud.

Bootstrap (Dag 2)


Bootstrap is het meest gebruikte front-end framework. Dit is een bibliotheek van HTML, CSS en Javascript bestanden die een makkelijk startpunt bieden en tevens heel veel functionaliteit ingebouwd hebben. Een Bootstrap pagina is bijvoorbeeld standaard al geschikt voor alle soorten schermen (van desktop tot telefoon).

Bootstrap bevat een groot aantal ingebouwde vormgevings- en functionele elementen: buttons, formulieren, navigatiesystemen, enzovoorts.

Hoewel met Bootstrap elk soort ontwerp kan worden gemaakt, heeft de populariteit van Bootstrap gezorgd dat haar ingebouwde vormgeving de standaard is geworden voor het uiterlijk van de huidige moderne website.

Meer informatie: Bootstrap

OVER MIJ

Edwin van Eck Hoi, ik ben Edwin. Ik leer je in één dag de basis van Wordpress, Dreamweaver of HTML/CSS zodat je er daarna zelf verder mee aan de slag kan.

Sinds ongeveer 1997 ben ik me met webdesign bezig gaan houden. Het mooie ervan vond ik, dat je zelf dingen kunt maken en deze ook meteen kunt publiceren, waarna iedereen ze kan zien. Het begon met teksten en plaatjes, en het werd helemaal leuk toen het ook mogelijk werd om animaties en interactieve dingen te maken. Vroeger met Flash, nu met HTML5. In ieder geval werd het al snel een van mijn grootste hobby's


Na een paar jaar begonnen er mensen naar me toe te komen voor hulp met het maken van internet sites. Ik bleek er meer van te weten dan de meesten. Dat bracht me op het idee om er ook professioneel actief mee te worden. In 1999 richtte ik een eenmanszaak op.
Het helpen van mensen en sites maken voor mensen leidde ook tot het lesgeven voor bedrijven die daar hun business van gemaakt hebben. Sinds 2002 heb ik les gegeven voor een aantal bedrijven, en via mijn eigen sites.

Leren is leuk, en ik vind het ook leuk om die kennis over te brengen aan anderen.